Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: Támadnak a Telekomok

Portfolio
Hosszú hónapok hányattatása és megpróbáltatása után, úgy tűnik magára talál a Magyar Telekom, és a részvények árfolyama újra növekedési pályára áll. A következőkben azt tekintjük át, hogy technikailag mi indokolja az optimizmust az MTelekom részvényei esetében, illetve meddig emelkedhet a részvények árfolyama. Kitérünk továbbá a Deutsche Telekom grafikonjának vizsgálatára, hiszen ez utóbbi árfolyama hatással van a magyar leány részvényeinek alakulására is.

MTELEKOM Az MTelekom részvényei egy nem teljesen szabályos háromszög alakzatból törtek ki fölfelé. Ugyan a grafikon által formált háromszögben túl nagy a fehér folt, (üres terület, amit nem szel át az árfolyamgörbe) ennek ellenére egy szűkülő alakzatból történő kitörést mindenképpen a bikák térnyerésének kell tekinteni, ami további emelkedést vetít előre. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés