Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: látványos kitörés a német parketten

Portfolio
Tegnap indult sorozatunkban néhány (a technikai elemzés szemszögéből) kedvező képet festő részvényt emeltünk ki a német DAX index komponensei közül. A tegnapi kereskedési nap adatai alapján a Commerzbank részvényei látványosan kitöréssel beigazolták korábbi feltevéseinket, így itt lehet az ideje a beszállásnak vagy a pozíció erősítésének. Mindeközben az SAP nem tudott megküzdeni a kulcsfontosságú 50 napos mozgóátlaggal.

Commerzbank A részvények látványos kitöréssel maguk mögött hagyták a 33.5 eurós ellenállást, mely 2000-2001-ben és 2006 elején is visszafordította az árfolyamot. A kitörés rendkívül pozitív jel, a következő ellenállás csak 40 eurónál látható, így jelentős tér nyílt meg felfelé. Az egyetlen ami lehetne biztatóbb, az a forgalom alakulása: megnyugtatóbb lenne, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés