Előfizetői tartalom

Megtorpant a pesti börze a hirtelen emelkedéstől

Portfolio
Az optimista nemzetközi hangulatnak köszönhetően 0.5%-ot meghaladó mértékű erősödéssel nyitott a pesti börze, azonban ezt megtorpanás követte és jelenleg már csak 0.1%-os pluszban 24,219 ponton áll a börze mutatója. A régiós társak közül a lengyel és az orosz index egyaránt új történelmi csúcsra tört, mindketten 0.5%-kal kerültek feljebb. A tegnap új történelmi csúcson záró WIG20 eközben 0.7%-ot veszített értékéből.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül az OTP a nyitást követően lendületes emelkedést produkálva 8,719 forintig drágult, azonban ez a szint már az eladókat hozta meg a bankpapírok piacára, melyek jelenleg már csak 0.3%-os pluszban 8,680 forinton cserélnek gazdát. A tengerentúli olajszektor kedvező teljesítménye és az olajárak emelkedése ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés