Előfizetői tartalom

Lízingben is nőtt az Unicredit

Portfolio
Míg 2006-ban a magyarországi lízingcégek által finanszírozott összvolumen 5.7%-kal 1050 milliárd forintra növekedett, addig az UniCredit Leasing Hungaryt által finanszírozott volumen 64.4.%-kal, 71.3 milliárd forintra nőtt. Ezzel az eredménnyel az első 10 legnagyobb lízingcég között messze a legnagyobb fejlődést érte el - jelentette be a társaság. Piaci részesedése a 2005-ös 4.35%-ről 6.8%-ra ugrott. Legnagyobb növekedést az UniCredit Leasingnél az ingatlan üzletág érte el 102%-kal, amely területen a lízingpiac is kiemelkedő mértékben 70 %-al nőtt.

Az UniCredit Leasing ingatlanfinanszírozási üzletágában a tavalyi évben is köttettek új szerződések kiemelkedően nagy volumenű projektekre, mint a Nyíregyházi Korzó Bevásárló Központ, s a PPP konstrukcióban megvalósuló szombathelyi börtönfinanszírozás. Erősebb hangsúlyt kapott a kis- és középvállalkozások számára nyújtott ingatlanlízingfinanszírozás is, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés