Előfizetői tartalom

Vegyes irányban záró ázsiai indexek

Portfolio
Vegyes irányú elmozdulások voltak tapasztalhatók az ázsiai részvénypiacokon. A legnagyobb vesztesnek a régióban a Nikkei 225 számított, mely 0.4%-kal került lejjebb a korábbi kereskedés során beállított hat hetes zárócsúcsról. A japán befektetők kivárnak a jegybank mai kamatdöntése előtt, melytől a 0.5%-os irányadó ráta szinten tartását várják.

Az ázsiai piacokon a kínai Shanghai Composite folytatta a felfele menetelést, 0.8%-kal került feljebb, míg a szingapúri Straits Times 0.04, a hong kongi Hang Seng 0.6%-ot emelkedett. A tajvani TWSE azonban 0.1, a dél koreai KOSPI 0.13%-ot csökkent. A Toshiba orosz nukleáris erőművekhez fog berendezéseket gyártani egy helyi, állami tulajdonú társasággal alakított közös vállalaton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés