Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: mit érdemes venni a német tőzsdén?

Portfolio
A folyamatosan szűkülő hazai részvénypaletta következtében egyre jobban növekszik az érdeklődés a külföldi papírok iránt hazánkban. Induló sorozatunk célja, hogy a DAX 30 komponensei között kizárólag a technikai elemzés eszköztárát felhasználva olyan befektetési célpontokat mutassunk be, melyek kedvező lehetőséggel kecsegtethetnek. Az alábbiakban az Altana, a BASF, Commerzbank, a DaimlerChrysler, a Deutsche Börse és az SAP grafikonjait tekintjük át.

Altana A részvény igen stabilnak mutatkozott a februári zuhanás időszakában, melyet követően a korábbi ellenállást az árfolyam határozottan áttörte. Pozitívan értékelhető az OBV és az MACD folyamatos emelkedése. Korrekció esetén a 48 euró komoly támaszt nyújthat, az újabb ellenállásnak a több éves, 51.5 eurós szint számít. BASF A BASF szintén jelentős stabilitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés