Előfizetői tartalom

"A fejlődő piaci portfóliókban érdemes alulsúlyozni a BUX-ot" (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
Erősödésre számítanak az elkövetkezendő hetekben a hazai piacon a Raiffeisen részvénypiaci stratégái. Az elmúlt hét nyertes párosát, a gyógyszergyártókat vegyesen ítélik meg, miközben a Richter esetében fundamentálisan is indokoltnak tartják az erősödést addig társánál csupán spekulációs felhajtóerőt látnak egyelőre. A MOL iránti növekvő bizalom láttán a korábbinál magasabbra emelték meg az olajpapírokra vonatkozó beszállási célárukat, ugyanakkor úgy vélik, hogy a BUX a következő időszakban a régiót alulteljesítő címet viselheti majd.

Nemzetközi kitekintés. "Amerikában a hét a pénteki szünnapon megjelenő foglakoztatási adatról szólt, 180e új munkahely létesült márciusban, amely minden elemzői várakozást felülmúlt. Sőt visszamenőleg a februári és januári adatokat is felfelé módosították. A jövő héten kezdődik a negyedéves jelentési szezon az USA-ban. Az elemzők többsége már nem számít két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés