Előfizetői tartalom

Újabb vállalat a cseh börzén?

Portfolio
A Ceska Pojistovna cseh biztosító társaság terjeszkedni kíván a közép-kelet európai régióban. Az életbiztosítások, autó-, és lakásbiztosítások piacán egyaránt jelen lévő cég most Oroszországban terjeszkedik. A kérdés az, hogy vajon honnan teremti elő az akvizíciókhoz szükséges forrásokat. Nem kizárt, hogy egy IPO keretében történik meg a szükséges pénz bevonása.

A holland CZI Holding N.V tulajdonában lévő cseh Ceska Pojistovna a legismertebb biztosító társaság a hazai piacon. A cég több, mint 700 kirendeltségben, közel 12,000 munkatársat foglalkoztat Csehországban. A társaság most terjeszkedni kíván a régióban. Első lépésként a jó lehetőségekkel kecsegtető orosz biztosítási piacon tervezi megvetni a lábát. A cég elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés