Előfizetői tartalom

Robbant a Puma árfolyama - mi áll a háttérben?

Portfolio
A lukuscikkek forgalmazásával foglalkozó PPR megvásárolná a Puma legnagyobb tulajdonosának részesedését, majd a fennmaradó részvényekre is ajánlatot tenne - írja a Wall Street Journal. Az ügylet értéke 7.22 milliárd dollár felett lenne a várakozások szerint. A hír hatására a Puma részvényei a tegnapi nap folyamán több mint 13%-ot erősödtek.

A 30%-nyi részesedéssel rendelkező tulajdonosok a hírek szerint már közel járnak a megállapodáshoz. A PPR ajánlata a tegnapi záróárfolyam felett van, és amennyiben sikeresnek bizonyul az üzlet, a kisebb részvényeseknek is ugyanezt az árat ajánlaná. Sem a PPR sem a Puma nem kommentálta egyelőre a híreszteléseket. A PPR a Gucci csoport tulajdonosa, amely többek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés