Előfizetői tartalom

Reagál az MVM: megjegyzések Kaderják Péter publikációjához

Portfolio
Rohamléptekkel közeledik a villamosenergia-piac teljes megnyitása, miközben a liberalizáció számos részlete és a fogyasztókra gyakorolt hatása egyelőre még bizonytalannak tűnik. Az érintettek piacnyitással kapcsolatos véleménye sem egységes, így a végleges megoldás kialakításához komoly szakmai vitákon keresztül vezet majd az út. Éppen ezért a Portfolio.hu virtuális hasábjain teret kívánunk engedni az árampiaccal kapcsolatos szakértői hozzászólásoknak, szakmai véleményeknek. A témában írott publikációkat a portfolio@portfolio.hu címre várjuk. Az alábbiakban az MVM Zrt. Kaderják Péter vitaindító írására érkezett válaszát közöljük változatlan formában.

MVM Zrt.: Megjegyzések Kaderják Péter: a villamosenergia-piac teljes megnyitása elé c. publikációjához "A cikk egy részével, azzal, hogy szükség van-e a piacnyitásra, milyen mértékben és milyen formában, nem kívánunk vitatkozni. Ez elsősorban politikai döntés,a döntéshozók felelősége, hogy a gazdaságpolitika, azon belül is az energiapolitika formálásában milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés