Előfizetői tartalom

A milliárdos veheti meg az autógyárat? - Örül a piac

Portfolio
Enyhén pozitív tartományban zárták a csütörtöki kereskedési napot az USA vezető részvényindexei, miután újabb kedvező hírek érkeztek az amúgy igen problémás autószektorból és az olaj ára is tovább csökkent. A kereskedés mindazonáltal igen visszafogott hangulatban zajlott, a piaci szereplők a ma napvilágot látó munkaerő piaci adatok előtt kivárást tanúsítottak és azt is fognak ma is, hiszen a húsvéti ünnepek miatt az USA-ban ma már zárva tart a tőzsde.

Az indexek közül a Dow Jones csak 0.2%-ot emelkedett, mellyel immár sorozatban a hatodik napot zárta pozitív tartományban. A Nasdaq már 0.5%-os erősödést mutatott záráskor, az S&P 500 pedig 0.3%-kal izmosodott. Az olaj ára enyhén csökkent, a WTI májusi szállítású határidős jegyzése 0.7%-kal egy hajszállal 64 dollár alá csökkent. Az energia szektor ennek ellenére nem gyengélkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés