Előfizetői tartalom

Robbantott a lakossági hiteleken a Raiffeisen Bank

Portfolio
A Raiffeisen Bank is a nyilvánosság elé tárta a 2006-os üzleti év teljesítményeit, a bank IFRS szerinti konszolidált adataiból kiderül, hogy a mérlegfőösszeg 2006-ban 27 %-kal, 1,585 milliárd forintra nőtt, az adózás utáni eredménye 32 %-kal 25.2 milliárd forint emelkedett, míg az összes nettó bevétel 25 %-os növekedés után elérte a 120 milliárd forintot. A bank teljes hitelállománya 1,239 milliárd forint volt az év végén, ez 28 %-os növekedést jelent, míg a betétek állománya 24 %-os növekedést követően 1,065 milliárd forint volt.

A vállalati üzletágban a bank ügyfeleinek száma az év végére megközelítette a 32 ezret. A betétállomány a szegmensben 465 milliárd forint volt az év végén, ezzel a bank a vállalati betétek tekintetében a verseny élére ugrott, míg a hitelezésben a harmadik helyen zárta az elmúlt évet, 905 milliárd forintos hitelállomány. A lakossági szegmensben a hitelállomány növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés