Előfizetői tartalom

Félidőnél jár a tőzsdei spekuláció - Indul a játék

Portfolio
Félidőhöz érkezett a Műegyetemen szabadon választható tárgyként meghirdetett Tőzsdei Spekuláció, amely keretein belül tőzsdejáték is indul. A tervezett 150-200 hallgató helyett 596 hallgatóval induló kurzus a félév legnépszerűbb tantárgya lett az egyetemen, rögtön induláskor átrendezte a tantermek kiosztását, és azóta is a 600 férőhelyes Aud Max-ban folyik az oktatás. A magas látogatottság megmaradt. A kurzusra a beiratkozottak 60-70%-a jár, ami az egyetemi átlag duplája. A kurzust más intézmények hallgatói is rendszeresen látogatják.

A klasszikus formájú tőzsdei kereskedelem a múlté, nemsokára a kisbefektetők mindent az internet segítségével fognak intézni. Erről tartott vendégelőadóként előadást Bozsik Balázs az Erste Befektetési Zrt. igazgatója, és Sándorfi Balázs a Portfolio.hu-t kiadó NET Média Zrt. vezérigazgató-helyettese. A kurzus hallgatói számára meghirdettek egy tőzsdei kereskedési versenyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés