Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: Vége a világvégének, jöhet a száguldás?

Portfolio
Az elmúlt időszak hektikus ármozgásai hatására sok piaci szereplőn a pesszimizmus lett úrrá. A piacok azonban a múlt hétre megnyugodtak, több tőzsdeindex visszatért csúcsközeli állapotába. A Dow Jones és a BUX index is erős támasz szinteket talált, és ezek fölött stabilizálódott az árfolyam. Mi több, mindkét index esetében "bullish" alakzatok jelentek meg, amelyek az árfolyamok további erősödését vetítik előre.

BUX A BUX index görbéje az elmúl négy hétben egy klasszikus füles csésze, "cup with handle" alakzatot formált, amely rövid távú árfolyam emelkedést jelez. Az alakzat akkor ad vételi szignált, ha az árfolyam áttöri a csészét a füllel összekötő egyenest, 23.700 pont környékén. Mekkora mértékű áremelkedést mutat ez a formáció? A célárfolyam kalkulálásánál, jellemzően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés