Előfizetői tartalom

Ráharaptak a csalók a Humetre

Portfolio
Nem tudni, hogy Humet név mágikus hatására, vagy az 5 betűt körülölelő spekulációs érzés miatt, de már az USA-ban is tombol az ezúttal kéretlen "Humet láz". A társaság mai bejelentése szerint Civin János tudomására jutott, hogy a HUMET Nyrt. leányvállalata, a HUMET-PBC-North America Inc. részvényeivel kapcsolatban az Interneten kéretlen elektronikus levelekkel (spamekkel) biztatják vásárlásra a potenciális befektetőket.

A HUMET hangsúlyozza, hogy semmiféle felelősséget nem vállal a spamekben írottakkal kapcsolatban; valamennyi közleményét, magyar és angol nyelven a magyar törvényekben és Alapszabályában előírtak szerinti helyeken teszi közzé. Az fent említett spamek valószínűleg egy tipikus átverési formához kapcsolhatóak, amelyek keretében álinformációkkal próbálják felverni egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés