Előfizetői tartalom

Pozícióosztogatás az SZDSZ-ben: milyen tárcát kapjon Fodor?

Portfolio
Javában tartanak az egyeztetések, hogy egyes szabaddemokrata politikusok milyen pozíciókat kapjanak. Kóka János, a párt új elnöke Persányi Miklós környezetvédelmi miniszter közeljövőben megüresedő tárcáját ajánlotta fel Fodor Gábornak, aki a vetélytársa volt az elnökválasztáson. Persányi Magyarország indiai nagykövete lehet - írja a Magyar Hírlap.

Ugyanakkor a napilap értesülései szerint Fodor a megbeszélésen ragaszkodott ahhoz, hogy a pártelnök a kormányfővel folytatott egyeztetésen a rendészeti tárca önállóvá válása mellett foglaljon állást, ennek vezetését szívesebben vállalná. A szabad demokraták a jövő héten választanak frakcióvezetőt, Eörsi Mátyás élete legnagyobb feladatának tekintené, ha betölthetné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés