Előfizetői tartalom

Ide nekem az osztalékpapírokat! (alapkezelői felmérés)

Portfolio
Két unalmasabb hónap után ismét érdekes folyamatok rajzolódnak ki a portfolio.hu áprilisi alapkezelői felméréséből. A profi befektetők szerint a magyar részvénypiac bár rövid távon valószínűleg csak oldalazik majd, egy éves időtávon már fényesebb jövő elé nézhet. A legkedveltebb részvény hosszú idő után először nem az OTP, hanem a MOL lett, miközben a legnagyobb hangsúlyeltolódás talán azt osztalékrészvények irányába figyelhető meg. A portfólió-menedzserek szerint Magyarország jó úton halad a konvergenciában, így hamarosan megindulhat egy intenzívebb hozamcsökkenés, melynek következtében a kötvénybefektetések is igen kedveltek.

A felmérésben résztvevő intézmények: Adelphi Capital, Aegon Vagyonkezelő, AXA Alapkezelő, Budapest Alapkezelő, CIB Alapkezelő, Concorde Alapkezelő, Credit Suisse Asset Management, East Capital, Erste Alapkezelő, Generali Alapkezelő, IEB Alapkezelő, K&H Alapkezelő, OTP Alapkezelő, Pioneer, Raiffeisen Alapkezelő, Raiffeisen Capital Management Trónfosztás a top pick-ek között.......

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés