Előfizetői tartalom

Taxiban kerestek vigaszt a TV2 sztárjai

Portfolio
Az elmúlt hét is egyértelműen az RTL Klubról szólt a hazai tévés piacon, a csatorna csak egyetlen estét engedett át versenytársának, a többit magabiztosan nyerte a 18-49 évesek körében mért főműsoridei közönségarány tekintetében. A heti átlagok közötti különbség 8,1 százalékpontra tehető. A Taxi bevetése ismét sikeres húzásnak bizonyult a TV2 részéről, gyakorlatilag ezzel sikerült hajszállal megnyerni a vasárnap estét, úgy tűnik ugyanis hogy a nézők képtelenek ráunni a francia vígjátékra.

Nem nagyon villog Sváby. Az egykor kiegyenlítettnek mutatkozó hétfő most egyértelmű RTL-sikert hozott, a késő este beharangozott Elemi ösztön nem nyújtott átlagon felüli teljesítményt és Frei 29%-ot meghaladó 18-49-es közönségaránya sem nevezhető kiugrónak, amikor az RTL gyakorlatilag egész este alig ment 30% alá. Győzike 1,6 millió nézőt vonzott, az Egy a 100 ellen pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés