Előfizetői tartalom

Megkétszerezte fiókjai számát az UniCredit Bank

Portfolio
Erőteljes lakossági expanzió, és a fiókhálózat bővítése jellemzi a februárban nevet váltott, korábban HVB Bankként működő UniCredit Bankot, de a bank továbbra sem veszíti szem elől a vállalati szegmenst sem. A társaság vezetői elmondták, mind a lakossági, mind pedig a vállalati hitelezési piacon növekedést várnak 2007-ben, a beruházások bővülése mellett.

120 ezerről 195 ezerre növelte lakossági ügyfelei számát a 2007.február 1-től UniCredit Bank néven, korábban HVB Bankként működő társaság 2006-ban, így a pénzintézet összes ügyfeleinek száma meghaladja a kétszázezret. A lakossági szegmensben a bank erőteljes expanziót folytat, amit jól mutat, hogy az elmúlt két év során a bank megkétszerezte fiókjai számát, 2006-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés