Előfizetői tartalom

Csaknem öt éves csúcsra repült a Rába! (3.)

Portfolio
Több napos pangó forgalom mellett bekövetkezett oldalazás után ma látványos kitörést produkált a Rába, a részvények gigantikus forgalom mellett 1,530 forintos szintig erősödtek. Ez magasabb, mint amit a részvény a február végi kisebb részvénypiaci pánik előtt el tudott érni, utoljára 2002 nyarán volt itt az árfolyam, tehát a jelenlegi szint csaknem 5 éves csúcsot jelent.

RABAReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés Mint ismeretes, a Rába az elmúlt évben kilábalt a veszteségből, a negyedik negyedévben már látványosan csökkentette adósságállományát, tehát a társaságnál látványos fundamentális fordulat következett be.  A menedzsment az első gyorsjelentést követően publikálja majd 2007-es pénzügyi céljait, melyből a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés