Előfizetői tartalom

"Az eladók is inkább távol maradnak és kivárnak..." (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
Nem számítanak a közeljövőben az utóbbi időszakban kialakult sáv áttörésére a hazai piacon a Raiffeisen részvénypiaci stratégái. Megítélésük szerint a jelenlegi árszinteken továbbra is a hosszú távú poziciók építése javasolt, mivel a második félévre már egy átfogó részvénypiaci erősödést jósolnak. Ezúttal három hazai papírt emeltek ki, az MTelekom-ot, melyet 930-as szinten javasolnak venni, míg a MOL-t 21,000 forint környékén, az OTP-t pedig 8,000 forint környékén tartják érdemesnek gyűjteni.

Nemzetközi kitekintés. "A FED elnöke, ezen héten szerdán a Szenátus előtt beszélt, a lakáspiacon tapasztalható események esetleges gazdasági kockázatairól. Kifejtette, hogy az inflációs kockázatok továbbra is aggodalomra adnak okot, viszont egyelőre még nem kell komolyabb hatásra számítani a gyengélkedő lakáspiac miatt. Az év hátralévő részében mérsékelt gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés