Előfizetői tartalom

Emelkedéssel kezdett a BUX - Pluszban a régiós társak is

Portfolio
Kedvezően hathat régiónkra a tegnapi tengerentúli emelkedés. Az orosz RTS index 0.6%-ot növekedett, míg a lengyel WIG a tegnapi 2%-os rali után ismét a pozitív tartományban tartózkodik, 0.9%-os emelkedéssel startolt. A cseh PX sem maradt le a régióban, 0.2%-kal követi a főbb indexeket. Ennek megfelelően enyhe emelkedéssel kezdte a napot a BUX. A magyar index nyitás után 0.3%-os emelkedéssel 23,448 ponton áll.

MTELEKOMReal-time árfolyamInformációs panel A blue chipek közül az Mtelekom 0.8%-ot erősödött a csökkenő állampapírpiaci hozamoknak, valamint az Erste felminősítésének köszönhetően.Kapcsolódó cikkünk2007.03.30 08:38 Felminősítette a Magyar Telekomot az ErsteA MOL 0.5%-kal 20,890 forintig értékelődött fel köszönhetően a tegnap 3%-ot emelkedő WTI olaj világpiaci árának.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés