Előfizetői tartalom

Vodafone: 39 forintért hívhatod Romániát

Portfolio
Átfogó sajtóbeszélgetést tartott ma a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Beck György, melynek során a vállalat közelmúltban elért eredményeit és a közeljövőre vonatkozó terveket foglalta össze a menedzser. A társaság speciális díjcsomagot fejlesztett ki a Romániába sűrűn telefonáló ügyfelek számára, az egységes percdíj 39 forint. A beruházásokra fordított összeg jövőre meghaladhatja majd a 100 millió dollárt, hiszen sok fejlesztés áll még a szolgáltató előtt elsősorban a 3G és a HSDPA területén.

Mint ismeretes, a Vodafone háza tájáról igazán impozáns hírek érkeztek a közelmúltban, a társaság nemcsak elérte a 200 milliós előfizetői létszámot, hanem felvásárolta az indiai Hutchinson Essar-t, mely az ország negyedik legnagyobb mobilszolgáltatója. Az indiai piac rendkívül ígéretes, úgy tud az ország 110-120 millió előfizetőt felmutatni, hogy a mobil penetráció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés