Előfizetői tartalom

Kürt: halmozódó sikerek nemzetközi porondon

Portfolio
A Kürt Zrt. mai sajtótájékoztatójáról jelentkezünk, ahol a külföldi terjeszkedésről beszélt Kmetty József, a társaság vezérigazgatója. Nagy sikert aratott a Kürt integrált információbiztonsági technológiája az új piacokon, úgymint Amerikában és a Közel-Keleten. A társaság megkezdte unikumnak számító adatmentési technológiájának értékesítését, a vietnámi és egyiptomi kormányok 2007 elején vásárolták meg a know-how-t.

Adatmentésben itthon nincs versenytársunk, mondta el a vezérigazgató. Az osztrák és német saját tulajdonú leányvállalatok alapítását a bővülő kereslet, kiaknázandó lehetőségek tették szükségessé, az elmúlt években ezeken a területeken már szolgáltatásaikat is bővítették az adatmentésen kívül eső területekre. Két felismerést kellett tennünk, hangzott el a sajtótájékoztatón:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés