Előfizetői tartalom

Jöhet az emelkedés a tengerentúlon?

Portfolio
A tegnapi amerikai esés után a tengerentúli piacokat ma a negyedik negyedévre vonatkozó GDP növekedéssel kapcsolatos pozitív hírek befolyásolhatják. Az S&P 500 határidős indexe 5 pontos emelkedéssel 1,434.70 ponton áll, míg a Nasdaq 5.5 pontot növekedett, jelenleg 1,795.95 ponton tartózkodik. A Dow Jones határidős indexe 41 pontos növekedést könyvelhetett el, ezzel 12,429 pontig emelkedett. Ma folyatódott az olaj (WTI) májusi határidős árfolyamának emelkedése, a fekete arany árfolyama 0.2%-kal drágult, és jelenleg 64.22 dolláron jegyzik.

Kapcsolódó cikkünk2007.03.29 14:32Kedvező hírek a tengerentúlról - gyorsabb növekedés, alacsonyabb infláció (2.)A részvénypiacon ma figyelmet érdemel az Intel, mely bejelentette, hogy növeli az általa gyártott chipek teljesítményét, melyhez riválisától az AMD -től kíván teknikai megoldásokat átvenni. A Banc of America elemzői szerint a hír pozitívan értékelhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés