Előfizetői tartalom

Szonda Ipsos: nem volt érdemi hatása a tojászápornak

Portfolio
Nem volt jelentős változás a két nagy párt megítélésében a március 15-ei ünnepségeket követően, derül ki a Népszabadságban közölt, Szonda Ipsos által készített közvéleménykutatásból. A két nagy párt közti különbség 17 százalékpontos szinten stagnál a biztos szavazók között, míg az összes megkérdezett körében az MSZP 1 százalékpontot tudott ledolgozni hátrányából.

A biztos szavazók megkérdezésén alapuló felmérés eredményei szerint a Fidesz támogatottsága egy százalékponttal 52%-ra emelkedett, míg az MSZP-é ugyanekkora mértékben elérte a 35%-ot. A kisebb pártok között az MDF támogatottsága 7%-on stagnált márciusban, míg az SZDSZ szintén nem tudott elmozdulni az 5%-os szintről.Az összes megkérdezett között a Fidesz előnye csökkent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés