Előfizetői tartalom

Mennyit költenek a nagyok? - Felvásárlási láz a régióban

Portfolio
A PricewaterhouseCoopers vállalati egyesülések és felvásárlásokról készült felmérését Margaret Dezse, a PwC Tanácsadási Üzletágának partnere, a Vállalatfelvásárlások- és egyesülések csoport regionális vezetője mutatta be a társaság mai sajtótájékoztatójának keretében. A regionális M&A piac mérete dinamikusan növekvő, hazánk a határokon átnyúló trranzakciók tekintetében nyújtott jó teljesítményt 2006-ban. A szakértő idén nem lát dinamikus bővülésre lehetőséget Magyarországon a tranzakciók értékét tekintve.

Margaret Dezse beszédét azzal kezdte, hogy felhívta a figyelmet a jelentésben található számok konzervatív voltára. A régióban három év alatt megtriplázódott az M&A piac értéke. Ez a szám tavaly 79%-kal nőtt elérve a 163 milliárd dollárt, miközben a darabszám 37%-kal került feljebb, ami 72 millió dolláros átlagos tranzakciós értéket jelent. A régióban méreténél fogva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés