Előfizetői tartalom

Elmaradt a heves reakció az európai börzéken a vártnál rosszabb amerikai adatokra

Portfolio
A délután 4 órakor tették közzé a tengerentúlon a Conference Board, az egyik legnevesebb kutatóintézet által számított országos fogyasztói bizalmi indexeket, mely a várakozásokat alulmúló lett. A fentiek hatására az addig 0.5%-os mínuszt mutató főbb amerikai börzék egyelőre mozdulatlanok maradtak. Az európai indexek egyelőre szintén nem mutatnak heves reakciót a vártnál rosszabb adatokra, a Dax 0.5%-os, a CAC40 0.3%-os, az FTSE pedig 0.1%-os pluszban áll jelenleg.

Kapcsolódó cikkünk2007.03.27 16:03 Megijedtek az amerikai fogyasztók a tőkepiacok korrekciójától Tovább folytatják az elmúlt időszakban mutatott erősödésüket az autószektor szereplői, melyek közül a DaimlerChrysler a Chrysler üzletág kiszervezése kapcsán megindult spakulációknak, valamint a Morgan Stanley céláremelésének köszönhetően 3.2%-kal került feljebb. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés