Előfizetői tartalom

A MOL viszi a prímet a nagyok közül

Portfolio
A pozitív nemzetközi részvénypiaci hangulat hatására emelkedik a BUX, mely jelenleg 0.7%-os pluszban tartózkodik magas, 15 milliárd forintos forgalom mellett. A régióban vegyes irányú elmozdulások tapasztalhatók, hiszen míg a lengyel WIG 20 1.1%-ot emelkedett, addig az orosz RTS 0.8, a cseh PX 0.6%-kal került lejjebb.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelA legmagasabb, átlag feletti 8 milliárd forintos forgalom a MOL papírjait jellemzi. A részvények 2%-kal kerültek feljebb. Az olajtársaság piacán kialakult vételi nyomás a 62 dollár felett tartózkodó oljárnak és az ettől fogva pozitív nemzetközi szektorhangulatnak tudható be. A vezető részvények közül az OTP 0.1%-ot emelkedett 4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés