Előfizetői tartalom

Napi minimum közelében zárt a BUX - Másfél éves mélyponton az Egis

Portfolio
Folyamatos lejtmenet jellemezte a mai napon a pesti börzét, melynek irányán a délután során változatlanul hagyott irányadó jegybanki ráta híre sem tudott változtatni, ráadásul a vártnál lényegesen kedvezőtlenebb amerikai lakásértékesítési adatok hatására ismét pesszimizmus lett úrrá a nemzetközi részvénypiacokon, melynek köszönhetően a BUX végül 1.6%-os csökkenéssel, napi minimuma közelében 23,268 ponton zárta a napot.

Kapcsolódó cikkünk2007.03.26 14:00 Miért döntött ma is a 8%-os kamatszint tartása mellett a monetáris tanács? (2.)A régiós börzék közül a PX és az RTS szembe menve a nemzetközi hangulattal végül pozitív tartományban zártak, az előbbi 0.2%-kal, utóbbi pedig 0.5%-kal került feljebb, míg a WIG20 1.4%-ot veszített értékéből. EGISReal-time árfolyamInformációs panel A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés