Előfizetői tartalom

"Megkezdhetjük a beszállási pontok keresését hosszabb távra!" (Raiffeisen a részvénypiacokról)

Portfolio
A következő időszakban ugyan még a piacok megingására számítanak a Raiffeisen részvénypiaci stratégái, ám megítélésük szerint ezeket már érdemes vételi pozíciók felvételére kihasználni. A fentiek miatt az Egis-t, a Richter-t, az MTelekom-t, a MOL-t és az OTP-t is rövid távon tartásra javasolják, míg hosszabb távon az olajipari papírokat, illetve a Richtert ajánják vételre.

Nemzetközi kitekintés. "A hét a kamatdöntésekről szólt, Kínában 27 bp-al emelték a kamatokat, míg Japánban illetve az USA-ban változatlan szinten hagyták őket. A FED kommentárjára pozitívan reagált a piac, mivel már nem számítanak kamatemelésekre, de a gazdasági lassulás még nem elég drasztikus a kamatcsökkentéshez. A héten elkezdődött a negyedéves jelentési szezon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés