Előfizetői tartalom

Indul a Linamar ajánlat

Portfolio
A Linamar Corporation a mai napon nyilvánosságra hozta a Linamar Hungary Nyrt. részvényeire vonatkozó nyilvános vételi ajánlatának a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által jóváhagyott dokumentációját. A felügyelet által jóváhagyott dokumentáció szerint a Linamar Corporation ajánlatának elfogadására nyitva álló időszak 2007. március 28-án kezdődik és május 29-én ér véget.

A Linamar Corporation 3,003 forintot kínál magyarországi leányvállalatának minden részvényért, ami 19%-os felárat jelent a Linamar Hungary Nyrt. Részvényeire tett ajánlat PSZÁF-hez történő benyújtását (2007. február 26.) megelőző 180 naptári nap súlyozott átlagárához képest, de elmaradt a piaci ártól. Az anyavállalat által kínált vételár a Linamar Hungary Nyrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés