Előfizetői tartalom

Alulteljesítő BUX a kamatdöntés előtt

Portfolio
Alulteljesít a BUX régiós társaihoz képest, mely a ma délután két órakor esedékes jegybanki kamatdöntés miatti kivárásnak tudható be. A várakozások szerint az irányadó ráta 8%-os szinten tartása mellett dönthetnek. A lengyel WIG 20 0.1%-ot esett, a cseh PX 0.6, az orosz RTS 0.5%-ot emelkedett. A BUX 0.6%-ot csökkent alacsony, 5 milliárd forintos forgalommal.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelA vezető részvények közül a MOL forgalma a legmagasabb, 2 milliárd forintos, mely átlag alattinak tekinthető. Az olajár 62 dollár fölé emelkedése által kiváltott kedvező nemzetközi szektorhangulat az oka, hogy az olajpapírok felülteljesítve a többi vezető részvényt stagnálnak. Az Erste elemzője szerint a régiós olajcégek túladottá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés