Előfizetői tartalom

A Századvég is a Fidesz előnyszerzését mérte

Portfolio
Tovább nőtt a különbség a két nagy párt között márciusban, derül ki a Századvég legfrissebb felméréséből. Az összes megkérdezett körében 3, a biztos szavazók között 6 százalékponttal emelkedett a különbség egy hónap alatt a Fidesz és az MSZP között. Azon közvéleménykutatók közül, melyek eddig már nyilvánosságra hozták márciusi eredményeiket a pártpreferenciák alakulására vonatkozóan, a Medián szintén a Fidesz további előnyszerzését mérte, míg a Gallup ezzel ellentétes irányú változásokat.

A Századvég felmérése szerint a Fidesz támogatottsága egy hónap alatt 5 százalékponttal emelkedett az összes megkérdezett körében, míg az MSZP-é csupán 2 százalékponttal tudott feljebb kerülni. Így a két nagy közti különbség 11 százalékpontosra gyarapodott. A kisebb pártok közül az SZDSZ 2 százalékpontos támogatottsága nem mutat változást februárhoz képest, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés