Előfizetői tartalom

MTelekom: Maradi István lett az informatikáért felelős vezérigazgató-helyettes

Portfolio
A Magyar Telekom bejelentette, hogy 2007. április 1-től Maradi Istvánt tölti be a Magyar Telekom informatikáért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Mint ahogy azt a Magyar Telekom közzé tette, a társaság Igazgatósága tegnapi ülésén új, az informatikáért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíció létrehozásáról döntöttek. A pozíciót 2007. április 1-től Maradi István tölti be.

Maradi István és Somorjai Éva emberi erőforrás vezérigazgató-helyettes a kinevezéssel párhuzamosan a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagjává válnak. Maradi István részt vett a Westel Rádiótelefon Kft. indításában, a hálózat megtervezésében, majd 1995-től a Westel 900 Rt., majd a Westel Mobil Rt. üzemeltetési igazgatója. 2001-től 2006-ig a Westel Mobil Rt. (később...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés