Előfizetői tartalom

Új hitel a BG-től

Portfolio
Március közepétől a BG Hitel & Lízing lakás-takarékpénztári szerződéssel kombinált hitelkonstrukciót is kínál. A Fundamentával közös termék legnagyobb előnye, hogy az ügyfél havi összbefizetése a lakástakarék szerződés futamideje alatt jelentősen csökken, a havi törlesztőrészlet 22%-kal is alacsonyabb lehet, mint az annuitásos hitel esetén.

A konstrukcióban a hitelnyújtás a lakástakarékpénztári (ltp) szerződés megkötésével együtt történik. Így a kezdeti időszakban az ügyfél csak a kamatot és a kezelési költségeket fizeti a BG H&L felé, és ezzel párhuzamosan helyezi el megtakarításait a lakás-takarékpénztári számláján. A tőketörlesztést az összegyűjtött megtakarítás és az állami támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés