FONTOS Felsőoktatás 2024: kihirdették a felvételi ponthatárokat
 
Előfizetői tartalom

Linda Hasenfratz: Esélytelen a Linamar tőzsdén maradása (interjú)

Portfolio
Magabiztos a Linamar Corporation menedzsmentje, biztosak benne, hogy sikerül elérniük a 75% feletti tulajdoni hányadot a nyilvános vételi ajánlattal, melyet követően kivezethetik a tőzsdéről a Linamar Hungary részvényeit. De miért adnák oda a kisbefektetők papírjaikat, ha a piaci ár folyamatosan magasabb az ajánlati árnál? Van-e lehetőség arra, hogy a Linamar Hungary tőzsdén maradjon? Számíthatunk-e beruházásokra, munkahelyteremtésre az európai Linamar központ magyarországi létrejöttével? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk a mai sajtótájékoztató után Linda Hasenfratz-cal, a Linamar Coproration vezérigazgatójával.

Néhány szó az ajánlatról.... portfolio.hu: Ha a Linamar Corporation érdekeltségi körében valóban 68%-os Linamar Hungary részvénypakett van, akkor miért olyan biztos benne, hogy sikerül átlépniük a 75%-os határt? Miért ajánlanák fel a részvényesek a papírokat, ha a tőzsdei ár jelenleg 10%-kal magasabb az ajánlatnál? Linda Hasenfratz: A 68% nagyon közel van a 75%-hoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés