FONTOS Felsőoktatás 2024: kihirdették a felvételi ponthatárokat
 
Előfizetői tartalom

Cirill Telekom - Tagadnak, de jönnek az oroszok

Portfolio
Továbbra is reális esélyét látja a mai HVG-ben megjelent cikk a Magyar Telekom orosz kézbe kerülésének. A német-orosz nagypolitikai játszma keretében állítólag a Sistema vásárolná meg a Magyar Telekomot. Ez nem új információ, az azonban igen, hogy állítólag az üzletet lezongorázhatják a 2008-as orosz elnökválasztásig.

A Magyar Telekom tagadja a Sistema budapesti látogatását (rákérdeztünk a CEO-nál), de az információ azonban mégis innen-onnan duruzsol a piac fülébe. Bár a tranzakció árazása kérdéses lehet, s elképzelhető, hogy a Sistema nem a piaci értéket fizeti meg, a Magyar Telekom a jelenlegi áránál a csökkenő hozamkörnyezet és a jelentős megtakarítási lehetőségek miatt számottevően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés