Előfizetői tartalom

Beragadt vételi gombok és szárnyaló indexek az USA-ban - Kilőtt a Morgan Stanley

Portfolio
A tegnapi napon rég nem látott mértékű optimizmus árasztotta el a tengerentúli börzéket, miután a Fed bejelentette, hogy változatlanul 5.25%-on hagyja az irányadó jegybanki rátát. Az i-re a pontot a bejelentést követő közlemény adta, ugyanis a kommentből ezúttal már eltűnt egy esetleges újabb emelésre vonatkozó utalás. A fentiek következtében a főbb amerikai indexek a február 27-ei nagy esés megkezdése előtti szintjük közelébe kerültek vissza.

Kapcsolódó cikkünk2007.03.21 20:05 FED: eltűnt a további szűkítési kitétel - robbantak a piacok A kitörő optimizmusnak köszönhetően a Dow Jones 1.3%-kal, 160 pontos emelkedéssel 12,447 pontig erősödött, melyhez az index fő komponensei közül az American Express 2.2%-os, a Citigroup 2.7%-os, míg a JP Morgan 2.8%-os drágulással járult hozzá. A kedvező hangulatnak valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés