Előfizetői tartalom

Top Trader 2007: egy hónap elteltével éles küzdelem az élen

Portfolio
Egy hónapja tart a Top Trader 2007 címért folyó online kereskedési verseny. A nemzetközi élbolyban változatlanul tartják előkelő pozícióikat a magyar résztvevők, míg itthon az elmúlt hét izgalmas fordulatokat hozott az első helyért vívott csatában. A mozgalmas piaci helyzet eredményeképpen két versenyző is belekóstolhatott a 100% feletti hozam mámorító érzésébe.

Taraczky Andrej, a Buda-Cash Brókerház deviza üzletágának vezetője így kommentálja az eseményeket: Doleschall György pár napra átvette a vezetést Schmidt Tamástól, miután long pozíciót nyitott EURUSD-ben, valamint a török líra és a forint erősödésére spekulált az euróval szemben. Az egykori sakkbajnok még mindig tartja long EURUSD pozícióját, ugyanakkor utóbbi két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés