Előfizetői tartalom

Régiószerte optimizmus uralja a piacokat - Ismét felpörgött a CEZ

Portfolio
Az amerikai piacok pozitív zárása ellenére egyelőre kivárás tapasztalható a főbb nyugat-európai börzéken. A tegnap lemaradónak számító régiós piacok azonban erőre kaptak, melynek köszönhetően az RTS 0.5%-os, a PX 0.9%-os, a WIG20 pedig 0.6%-os pluszban áll. A pesti börze eközben 0.6%-kal 23,313 pontig értékelődött fel.

A Baltic News Service értesülései szerint Litvánia várhatóan felkéri az AB Mazeikiu Nafta finomítót, hogy befektetőként vegyen részt egy új atomerőmű építésében.. A társaságnak 3 energetikai cég mellé kellene betársulnia, akik egy új atomerőmű építését tervezik, mely az elmúlt 4 év legnagyobb nukleáris projektje lenne Kelet-Európában. Elemzők szerint a fenti befektetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés