Előfizetői tartalom

Lecsapott az RTL Klub hóhérja!

Portfolio
6:1 arányban nyerte az estéket az elmúlt hét során az RTL Klub a TV2-vel szemben a hazai tévés piacon a 18-49 évesek körében mért főműsoridei közönségarány tekintetében. Heti átlagban 7,8 százalékpont a két csatorna közti eltérés, a legnézettebb műsorok toplistája a teljes lakosság körében kiegyenlítettebb, a 18-49-es célcsoportban azonban egyértelmű RTL-fölényt mutat, lássuk mit hoztak az elmúlt napok! A csütörtöki események miatt ez az este külön figyelmet érdemelhet, az eredmények fényében azonban elmondható, hogy a Le a fejjel formájában az RTL Klub hóhérja véget vetett a hírműsorok iránti érdeklődésnek.

Új hősökre várva?. Ismét jól indult a hét a TV2 szempontjából, hiszen a csatornának általában az a legnagyobb problémája, hogy az esetek többségében jól teljesítő Aktív és Jóban rosszban után nem tudnak olyan műsorokat bevetni, amik állnák a versenyt a konkurencia kínálatával. A hétfői napon ez megoldott, a Tengerészeti helyszínelőkre ugyanis nem lehet panasz, ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés