Előfizetői tartalom

Ezúttal elmaradt a nap végi fordulat a pesti börzén

Portfolio
Az amerikai piacok optimista nyitása ellenére a régiós börzék közül csupán a cseh tudott erősödést felmutatni a mai napon, a PX így végül 1.1%-os pluszban zárta a napot. Társai közül az RTS 0.8%-os, a WIG20 pedig 0.4%-os csökkenéssel búcsúzott. A pesti börzét sem lepték el a vevők a kedvező amerikai hírek hallatán, így végül 0.5%-os mínuszban, 23,172 ponton zárt a BUX.

RICHTERReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül ezúttal a Richter bizonyult a legerősebbnek, a gyógyszergyártó papírjai 0.7%-kal 36, 570 forintig drágultak. Eközben szektortársa, az Egis 1.1%-kal került lejjebb. A tegnapi 3%-ot felülmúló erősödése után újabb 0.3%-kal került feljebb az OTP, míg a tegnap még a BUX-ot erősítő MTelekom piacán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés