Előfizetői tartalom

Több mint 100%-os haszon egy hónap alatt a Top Trader versenyen

Portfolio
Immár egy hónapja tart a Top Trader címért folyó, egy éven keresztül zajló online kereskedési verseny a Buda-Cash Brókerház szervezésében, melynek nemzetközi mezőnyében hazai versenyzők is szép számmal képviseltetik magukat. Egy hónap alatt 100% feletti hozamokat is felmutattak a játékosok, melynek kapcsán 102.8%-kal, a magyar ranglista első helyén álló Doleschall Györgyöt kérdeztük eddigi teljesítményéről, az idáig vezető útról és a devizapiaci kereskedési stratégiáról.

portfolio: Mióta fektet be a devizapiacon és mi vonzotta erre a piacra? Doleschall György: Alapvetően ez a szakmám, közgazdász vagyok és a ’90-es évektől kezdve több brókercéget is vezettem. Pár éve ugyan abbahagytam ezt a tevékenységet és elég régen nem kereskedtem a devizapiacokon, de nemrég egyik barátom megemlítette nekem ezt a versenyt és rábeszélt, hogy induljak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés