Előfizetői tartalom

Nap végére meghajtották a pesti börzét - Napi maximumon zárt a BUX

Portfolio
Igen heves kereskedés zajlott ma a pesti parketten, azonban a nemzetközi részvénypiacokon uralkodó optimista hangulat végül a hazai börzén is úrrá lett, melynek köszönhetően végül 1%-os erősödéssel, napi maximumon 23,290 ponton zárt a BUX. A régiós társak közül a PX 0.6%-os, az RTS 1.2%-os, a Wig20 pedig 1.9%-os pluszban zárta a napot.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül a nap abszolút nyertese címet az OTP vihette haza, a bankpapírok az átlagost jóval meghaladó, közel 1.8 millió darabos forgalom mellett 3.2%-kal 8,300 forintig erősödött. A második helyre az MTelekom papírjai szorultak, a távközlési részvények ezúttal 1.8%-kal értékelődtek fel. Kemény küzdelem folyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés