FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Nemetschek: NEM lesz megemelt Graphi ajánlat

Portfolio
A Graphisoft SE részvényeseinek március 21-ig már csak egy hét áll rendelkezésükre, hogy elfogadják a többségi tulajdonos Nemetschek AG Graphisoft-részvényekre vonatkozó nyilvános vételi ajánlatát, melynek kapcsán a német cég közleményt jelentetett meg. A Nemetschek megerősíti, hogy 2,273 forintot kínál minden egyes Graphisoft részvényért, ami 23.8%-os felárat jelent az ajánlat megindítását megelőző 360 nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagárához képest, ezért a Nemetschek nem fogja megemelni az ajánlati árat.

A Graphisoft Igazgatósága február 1-jén javasolta a társaság részvényeseinek a Nemetschek nyilvános vételi ajánlatának elfogadását. Az ajánlat elfogadási határideje március 21-én 18:00 órakor lejár. A tárasság többségi tulajdonának megszerzésével a Nemetschek 2006 decemberében elérte stratégiai célját. A társaság kezében lévő jelenleg mintegy 54.3%-os többségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés