Előfizetői tartalom

MOL: újabb töltőállomásokon kaphatók nem vényköteles gyógyszerek

Portfolio
A MOL a vásárlói igényekre reagálva újabb öt töltőállomásán kezdte el a nem vényköteles gyógyszerek értékesítését, így már tíz helyen juthatnak a vásárlók a termékekhez. A mai naptól már Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton, Velencén az M7 autópálya Balaton felé tartó oldalán, Budapesten a Fóti úton, a Vágány utcában, illetve az Üllői út 661. alatti töltőállomáson is lehet gyógyszereket vásárolni.

A MOL a töltőállomás-hálózatok közül elsőként kezdte meg az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett, nem vényköteles gyógyszerek értékesítését január 24-én. A törvény adta lehetőséget kihasználva, hónapokon át tartó előkészületek után, mintegy 50 termék árusítása indult el a MOL öt töltőállomásán: Budapesten négy helyen, illetve Veszprémben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés