Előfizetői tartalom

Leverte régiós társait a pesti börze

Portfolio
Ismét volatilis kereskedés zajlott ma a pesti börzén, melynek mutatója, a BUX végül 0.9%-os erősödéssel 23,048 ponton fejezte be a napot, mellyel a régió nyertese címet is hazavihette. A régiós társak közül egyedül az RTS tudott erősödni, az orosz index 0.3%-kal került feljebb, míg a PX 0.1%-os, a WIG20 pedig 0.8%-os mínuszban búcsúztatta a napot.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül az OTP iránt mutatkozott a legnagyobb vételi érdeklődés, melynek köszönhetően a bankpapírok az átlagos, több mint 1.4 millió darabos forgalom mellett végül 1.7%-os pluszban 8,187 forinton zártak. Szintén optimismus uralkodott a MOL piacán is, az olajtársaság részvényei 1%-kal értékelődtek fel nap végére.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés