Előfizetői tartalom

Nap végére ismét szétlőtték az optimizmust

Portfolio
A délután során megjelent amerikai makrogazdasági adatok hatására Európa-szerte vevők lepték el a részvénypiacokat, ám a hurráoptimizmus csak átmenetinek bizonyult, ugyanis az amerikai piacok a pozitív nyitást követően hirtelen korrekciót hajtottak végre, melyek ismét bizonytalanná tették a befektetőket. A fentiek hatása érződött a pesti börzén is, melynek mutatója, a BUX végül 0.2%-os csökkenéssel 22,964 ponton zárt. Régiós társai közül a PX 0.4%-os, az RST pedig 2.4%.-os pluszban zárt, míg a WIG20 0.6%-os mínuszban fejezte be a napot.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül a délután során 20,910 forinton is járó MOL végül 0.3%-os mínuszban, 20,600 forinton búcsúzott a hét utolsó kereskedési napjától. Eközben az OTP piacán is heves kereskedés volt érzékelhető, a bankpapírok a 8,210 forintos szint elérését követően lefelé indultak és végül 0.2%-os mínuszban fejezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés