Előfizetői tartalom

Dübörög a Volkswagen - Történelmi csúcsig száguldó árfolyam

Portfolio
A Volkswagen csoport a mai napon bejelentette, hogy a fő márkája körül zajló reorganizációnak köszönhetően várakozásai szerint az adózás előtti eredménye 2008-ban 5.1 milliárd euróra nőhet. A fentiek hatására az elmúlt időszakban egyébként is jól teljesítő autógyártó részvények 2%-os erősödéssel új történelmi csúcsot állítottak be.

A jelenlegi piaci nehézségek ellenére a társaság szerint az idei évben 4.38 milliárd eurós üzemi eredményt érhetnek el. A cég vezérigazgatója, Martin Winterkorn elmondta, hogy az idei évben negatív makrogazdsági környezetre számítanak, várakozásaik szerint a dollár tovább fogja folytatni gyengülését mind az euróval, mind pedig a jennel szemben. Mindezek mellett további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés